Căutând o soluție eficientă și ieftină pentru curățarea în profunzime a tenului, am dat peste aparatul Diamond Peeling, cu vacuum și microdermabraziune, de la Erfello store.

          Ce este microdermabraziunea?

                    Este un tratament de netezire a pielii și exfoliere care favorizează reînnoirea celulară. Nimic nou. Dermabraziunea se folosea încă din timpurile vechi,  în Egiptul Antic. Atunci, medicii utilizau un fel de șmirghel, pentru a nedezi pielea afectată de cicatrici. Mai târziu, în Italia, se practica o procedură asemănătoare, destul de dureroasă, care avea ca scop aspirarea celulelor moarte. Diamond Peeling este varianta modernă, soft, care se folosește din comoditatea casei.

          Ca să vă dați seama cum funcționează, puteți face testul “fotografiei”. Se plasează aparatul pe o poză de culoare închisă dintr-o revistă și se acționează timp de 3-4 secunde. Puteți observa apoi cum culoarea a dispărut, ceea ce înseamnă că cerneala a post “abrazată”. La fel se întâmplă și cu celulele moarte de pe piele.

          Ce am găsit în pachet?

 • Aparat cu vacuum și microdermabraziune cu afișaj al timpului de funcționare și al intensității
 • Accesorii
  • 3 sonde cu particule microcristaline ( ajută la exfolierea pielii)
  • 3 sonde standard ( ajută la eliminarea particulelor de grăsime)
  • sondă circulară ( ajută la eliminarea punctelor negre)
  • sondă ovală ( oferă masaj cu micropulsare pielii)
 • Încărcător USB
 • Filtre
 • Instrucțiuni
 • Poșetă transport

          Pentru cine este indicat acest tratament?

                    Microdermabraziunea este indicată persoanelor cu tenul congestionat, care au probleme cu punctele negre sau cu cicatrici specifice tenului acneic. În instrucțiunile de utilizare puteți găsi diferite moduri de folosire pentru mai multe probleme de piele.

          Cum se folosește?

 1. Se curată tenul în profunzime, cu demachiant sau cu altă soluție asemănătoare.
 2. Pentru deschiderea porilor, este preferabil să faceți o baie cu aburi.
 3. Se acționează aparatul folosind un capăt mai puțin abraziv în primele zile și la o intesitate redusă, maximum pentru 5 minute, evitând trecerea aparatului de două ori pe aceeași zona.
 4. După utilizare, se aplică pe piele o crema hidratantă cu efect de calmare și cu factor ridicat de protecție solară, evitând cremele grase.

          Pentru tratamentul frunții, obrajilor și al bărbiei este recomandată începerea din centrul zonei spre partea externă a fetei, cu mișcări delicate. Pentru tratamentul gâtului se efectuează mișcări fluide de sus spre baza gâtului. Se va proceda cu atenție deosebită pe celelalte zone delicate ale fetei. Este suficientă repetarea tratamentului de două ori pe săptămâna, mărind gradual timpul de utilizare al aparatului, până la 5 minute.

          Ce se obține?

                    Sonda pentru masaj, cu micropulsare a pielii, stimulează circulația sângelui, ceea ce oferă un ten mai proaspăt, mai luminos și mai neted. Pielea este ridicată și întinsă, fluxul de sânge se intensifica, favorizând oxigenarea, producerea de colagen și elastina. În același timp, prin exfoliere, pielea este simulată la nivel celular pentru o regenerare optimă.

          Puteți găși aparatul Diamond Peeling și mai multe informații aici.

          Acest articol a fost sponsorizat de Erfello Store.