keep things minimal

About

          Puress.org este un blog despre experiențe interesante, minimalism, un stil de viață sănătos, dezvoltare personală, parenting, călătorii.

          Acest site reflectă în mod absolut subiectiv abordarea mea asupra temelor de mai sus și nu numai.

          Eu sunt Mirela, am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Știinte ale Educației, Științe Sociale și Psihologie și sunt învățătoare, soție și mamă a doi copii minunati.

          Tot ceea ce fac, fac cu pasiune, îmi place viața și să traiesc frumos, îmi plac prietenii adevărați, călătoriile, îmi place să citesc și să scriu.

 

De ce un blog?

          Un blog din mai multe motive:

  • Din pură pasiune pentru argumentele despre care vorbesc și din dorința de a da mai departe puțin din ceea ce am primit (informații, inspirație sfaturi) și de a ajuta la randul meu alte persoane
  • Pentru că imi doream un proiect impreună cu copiii mei și in acelasi timp, voiam să le ofer un exemplu de timp petrecut frumos și constructiv
  • Ultimul, dar nu cel din urma motiv, a fost de a continua să le fiu alaturi elevilor mei, parințiilor, bunicilor cu sfaturi utile în viată și dupa ce drumurile noastre se despart

De ce ,,puress”?

          Puress pentru că îmi place ceea ce este PUR și ESENȚIAL, pentru că iubesc minimalismul ca stil de viată, pentru că reflectă ceea ce vreau să transmit prin acest blog.

 

          Dacă aveți aceleasi pasiuni, va astept cu articole noi în fiecare saptamana să discutăm impreuna despre subiecte interesante pe aceste teme!